možeš ostati bez teksta,

nemoj bez sadržaja.

Sadržajni marketing slovo po slovo / Blog / Newsletter / Društvene mreže / Opis proizvoda / Recenzije / PR i promo tekst / Drugi tekstovi po dogovoru

Odaberi iz izloga sadržaja:

 
Blog

Kupci na internetu traže informacije. Žele znati što i kako. A kvalitetan sadržaj mogu dobiti kod tebe ili kod tvoje konkurencije. Ti biraj.

Newsletter

Korak bliže potencijalnom kupcu je njegova e-mail adresa. Osim što pričamo o onome što ga zanima, pričamo i o proizvodu kojeg želimo da kupi. Da?

Društvene mreže

Čega nema na društvenim mrežama, nije se dogodilo ili ne postoji. To kažu tvoji kupci i oni koji bi to postali. Pa ... jesi li i ti tamo i zašto nisi još?

Opis proizvoda 

Govori li opis sve što treba? Ako kupac ne zna o čemu je riječ ili je zbunjen informacijama koje je dobio o proizvodu, kako će kupiti tvoj proizvod?

PR i promo tekst

Priopćenje za medije, prezentacija postignuća, najava noviteta, promocija suradnje i drugi slični tekstovi moraju biti pod tvojom kontrolom. Jesu li?

Neki drugi tekst

Opći uvjeti poslovanja i dostava, Izjava o zaštiti potrošača, Odgovori na najčešća pitanja (FAQ), tekst "O nama", ... Jel vodiš brigu o ovome?

ŠTO KAŽU KLIJENTI ?

Jelenu poznajem gotovo 15 godina. Surađivala sam sa njom kroz više marketinških projekata. Vrlo je kreativna i detaljna u svemu što radi. Prilikom stvaranja sadržaja, stavlja se u ulogu ciljne skupine te u potpunosti nastoji zadovoljiti potrebe osobe koja čita sadržaj. Pravi profesionalac koji uvijek daje svoj maksimum. I svakako moj izbor za projekt digitalnog i content marketinga.

Matea Budić Leko

Marketing Menadžer, Feniks Info d.o.o.

Kako ti stojiš digitalno?

Frka sa sadržajem? Razmišljaš o blogu ali nisi siguran kako to treba? Za newsletter znaš da postoji ali tvoji klijenti ga nisu skoro vidjeli? Na društvenim mrežama jedva da postojiš?    Opisi proizvoda su copy-paste sa drugih stranica?

 

Pravo vrijeme za početi sa rješavanjem ovoga je bilo jučer. Drugo pravo vrijeme je sad.

 

NEWSLETTER

Hvala ti što si došao skroz do kraja.

Jesi li se subskrajbao već ili ćeš tek sada?