Image by krakenimages

Uzmi 15% popusta

na sve usluge pisanja

Za vrijeme trajanja Korona krize, pripremila sam 15 popusta na sve usluge pisanja za web - od bloga, preko opisa do newslettera.

#KoronaFurajDalje

Poduzetnik za poduzetnika

Idemo hrabro.  Još jednom. Unatoč tome što se bojimo. Idemo po svoje, po ono što smo krenuli onog dana kad smo postali poduzetnici.

Možda ćemo do cilja doći osakaćeni. Možda potrgani. Možda će nam faliti odjeća. Ili poneki dio tijela. Možda ćemo biti umorni. Možda ćemo se pola ubiti sami. Od analiziranja, i preispitivanja, i pogrešnih vjerovanja. Možda i naša strast, na kraju, jedva tinja.


Ali vjerujem. Ja sama sebi vjerujem. Vjerujem i tebi. Da ćemo do tog kraja, doći. Do svoje lente, svog trona, svog prijestolja.


Možda ćemo ići obilaznicama. Možda ćemo se spoticati po preprekama. Možda ćemo se penjati i padati po stoti puta, na par posljednjih milimetara. Ali ćemo uspjeti.


Jer ja znam za što moje srce gori. Vjerujem da i ti znaš za svoje. I nije do kraja. Već do onoga što smo po putu postali. To je moja kruna i medalja.


Toliko. O borbama.

Do 30. lipnja, 2021. godine, na sve usluge pisanja sadržaja za web - stavila sam popust od 15%. Jer ti želim pomoći da izdržiš ovaj krš od vremena.

Popust se odnosi na sve usluge, a to su:

  1. Pisanje blogova, članaka, novosti i vijesti!

  2. Opise proizvoda, usluga, kategorije proizvoda i usluga!

  3. Izradu newslettera!

  4. Sav drugi tekst koji ti padne na pamet i tvoja je potreba!


Javi mi tu, ako želiš da ti pomognem ⬇️