Roki, evo kako da sam napraviš svoj web - korak po korak!

Ako razmišljaš o tome, donosim ti upute kako napraviti web stranicu. ⬇️

Samostalno. Sa 0 programerskog iskustva. U 1 danu. Za 100tinjak kuna troška.

Hoću napraviti web stranicu
" Ček' sam' malo, sad ću, samo da Koroni #prosterijeci " - Superman 2020

U ovom trenutku većina poslova traži svoj put na online. Neka su rješenja jednostavna. Neka komplicirana. Druga su jeftina. Treća, pak, skupa. Korona nas je sve pogurala da napravimo više, bolje, konkretnije. Svaki korak je žešći napad na svijet, od onog prije. U svijetu poduzetništva drugačije i ne može.


Ako si odlučio uzeti posao, sudbinu i prilike u svoje ruke - i treba ti web stranica - imam za tebe hit vodič. Opisan korak po korak. Točnije njih 10.
I to nije sve. Umjesto seta noževa, dobivaš 20 slika koje te vode kroz cijeli proces. Kad kažem "cijeli", stvarno mislim cijeli. Nikakav bullshit.
Ja sam to pisala slovo po slovo. Čak i ako ti, nikad prije u životu, nisi vidio Wix - Bit će ti jasno. Vjeruj mi.

Napravi sam svoju web stranicu, ovo je link.Pošalji Koronu u ... + sve druge proste riječi koje imaš za nju. Zaslužila je sve. A ti u međuvremenu napravi svoj web 💪 Odmah. Sad. Nema dalje. Superman je već krenuo spasiti svijet. Šta ti čekaš?Napravi sam svoju web stranicu, ovo je link.


Još si tu?? Još čitaš?? Još nisi krenuo?? Pa buraz, nema čitanja!! Web te zvao još jučer da mu dođeš. Priča je ozbiljna. Vidiš da je Vlada smislila mjera. Njih 63, točno kol'ko ti treba 🙄


Da se razumijemo, vodič je samo osnova da ti imaš kakvu takvu prisutnost u digitalnom svijetu. Da ti dam brzo i jednostavno rješenje za prvu ruku. Wix, pored ovoga, ima mogućnost web shopa, uzimanja narudžbi i bukiranja termina. Ovisno šta ti trebaš.Napravi sam svoju web stranicu, ovo je link. To je početak.Za konkretnu priču, full razvijen web shop u WordPress-u, koji uključuje programere i sva ostala pravila eCommerce zanata - javi mi se u inbox za više detalja. Imam neke ljude. Nisu od Tony Soprana, al' su od Tony Starka 💪Tony Stark
Tony Stark - Bog i Otac Svemira - #KoronaHasLeftTheChat


Ako si propustio link, evo ga još jednom ➡️ Napravi sam svoju web stranicu!!! 

Zaključak za kraj:


Poduzetnik si i pogađa te kriza? Nisam psiholog al' mogu pogledat ➡️ Ako imaš web stranicu, javi mi se za analizu sadržaja. Za druge mjere kojima Koronu tjeramo dalje, škicni moju rubriku #KoronaFurajDalje. Sto posto možeš naći nešto za sebe.Do sadržajnog čitanja i drugi poštovani pozdravi!