Tablet User

Sadržaj newslettera

Svi mi, u ovom ili onom poslu, želimo prodati svoje proizvode i želimo da nas kupci kupe. Da obrćemo neki keš. Ne bi da se lažemo. Nitko ovdje nije zbog kikirikija niti zbog bombona. Ako se možemo složiti oko ovoga, onda možemo pronaći i najbolji način da obrnemo taj keš.  Sadržaj newslettera nam može u tome pomoći.

➡️ Mail adresa je onak', baš privatna stvar. Pogotovo ako ima ime i prezime i gmail dodatak - da nije ivaaaaa6924@net.hr ili netkopoznat91@ymail.com

➡️ Ljudi su te pustili u inbox, a to je bitna stvar. To je kao da su te pustili u kuću. Možda čak još i bitnije, jer su u kući najmanje. Pa kad već imaš pristup inboxu, daj iskoristi to.

➡️ Daj da složimo newsletter koji acctually može nešto napraviti za tog pretplatnika. Može mu poboljšati život na mali ili veliki način. Da kupac fakat ima nešto od toga, ako ti da svoje povjerenje. Daj mu neki konkretni benefit.

Sjećaš se keša s početka priče? Kupac + benefit = keš. To je moja logika.

Newsletter - osim što priča ono šta kupca zanima, priča i o kupnji proizvoda. Smisleno, elegantno, nježno.

Za koga je ovo:

​Za tebe koji znaš - da tvoj proizvod ili usluga može unaprijediti život tvog kupca. I to mu želiš reći, pokazati i dokazati. Želiš mu dati razlog zašto da kupi baš to tvoje. Baš kod tebe, a ne negdje drugdje.