Blog

Kupci na internetu traže informacije. Žele znati što i kako. A kvalitetan sadržaj mogu dobiti kod tebe ili kod tvoje konkurencije. Ti biraj.

Newsletter

Korak bliže potencijalnom kupcu je njegova e-mail adresa. Osim što pričamo o onome što ga zanima, pričamo i o proizvodu kojeg želimo da kupi.

Društvene mreže

Svi su na društvenim mrežama. Tvoji kupci i potencijalni kupci su tamo, tvoji konkurenti su tamo, jesi li i ti tamo i zašto nisi još?

Opis proizvoda

Govori li opis sve što treba? Ako kupac ne zna o čemu je riječ ili je zbunjen informacijama koje je dobio o proizvodu, kako će kupiti tvoj proizvod?

PR i promo tekst

Priopćenje za medije, prezentacija postignuća, najava noviteta, promocija suradnje i drugi slični tekstovi moraju biti pod tvojom kontrolom. Jesu li?

Neki drugi tekst

Uvjeti dostave, Uvjeti poslovanja, Obavijesti o novoj adresi, tekst "O nama", Izjava o zaštiti potrošača, Odgovori na najčešća pitanja (FAQ), ...

Analiza sadržaja web stranice

Ovo je jedina analiza koja detaljno utvrđuje u kakvom stanju je sadržaj tvoje web stranice. Plus konkretne smjernice za korekciju i izradu sadržaja.

Konzultacije o izradi sadržaja

Za tebe koji želiš znati kakav sadržaj treba tvojoj web stranici. Ako si čovjek od riječi ali ne idu ti slova, dogovori termin da vidimo što treba.

Sadržaj koji ti pomaže da ispričaš svoju priču. Na različitim mjestima na današnjim internetima. I da budeš bliži kupcu nego što je to tvoja konkurencija. Sadržajni marketing.

pitaš se što mogu pisati

ja za tebe ?

NEWSLETTER

Hvala ti što si došao skroz do kraja.

Jesi li se subskrajbao već ili ćeš tek sada?